Record bank

In 2001 is de Record bank is in 2001 vanuit een samenvoegingen van vier financiële ondernemingen en staat bekend als één van de banken in België. Record bank is inmiddels onderdeel van de ING. Kortom we gaan zeker nog meer horen over de Record bank.

Bij de Record bank kunt u terecht voor sparen en lenen. Ook investeren kan bij de Record bank.

Opvallend is dat de Record bank weinig vrijgeeft over zijn kernwaarden, missie en visie. Daarentegen besteden ze veel energie in verschillende producten zoals sparen, lenen en beleggen.

De laatste tijd is ook veel te doen in België. Zo hebben we Dexia meegemaakt. Hopelijk volgt de Record bank niet hetzelfde pad als de Dexia bank.

Ondanks dat Record bank niet behoort tot één van de banken in Nederland, doen ook Nederlanders zaken met de Record bank. Vooral Nederlanders die op de grensgebied bij België wonen kunnen weleens te maken hebben met de Record bank.

Bovendien is de wereld steeds meer geglobaliseerd. Dit zien we ook terug in de economie. De banken in Nederland doen veelal zaken met buitenlandse banken. Zeker een bank in de buurtland kan niet ontbreken bij het zakendoen.

Leave a Reply