Bank Mendes Gans (BMG) – Banken in Nederland

De Bank Mendes Gans (BMG) is één van de banken in Nederland met een zelfstandige status. Bij de Bank Mendes Gans (BMG) kunt u niet terecht voor de standaardproducten die u van een “bank” verwacht, zoals betalensparenlenenbeleggen,hypotheken en verzekeren. De Bank Mendes Gans (BMG) is vooral actief in de cashmanagement. Cashmanagement is het managen, optimaliseren, van de geldstromen tussen de banken en derden.  Voor meer informatie over de producten van de Bank Mendes Gans (BMG) kunt u contact opnemen met de Bank Mendes Gans (BMG).

Geschiedenis van Bank Mendes Gans (BMG) – Banken in Nederland

De Bank Mendes Gans is één van de banken in Nederland. De bank is lid van de ING Group. De geschiedenis van de bank Bank Mendes Gans (BMG) ziet er in het kort als volgt uit:

  • 1883 is de Bank Menses Gans (BMG) opgericht. Het begon als een makelaarskantoor met beleggingshandel.
  • Geleidelijk kreeg de ING Group 99% van de aandelen.

Kernwaarden van Bank Mendes Gans (BMG) – Banken in Nederland

De Bank Mendes Gans (BMG) geeft aan dat zij de volgende kernwaarden heeft:

  • Leiden: De bank wil hun voorsprong behouden en vergroten op het gebied van cashmanagement. Een vergroting naar de markt van de wereld.
  • Trouw: De bank wil trouw zijn aan zijn eigen tradities, die ook nog eens werken tot succes.
  • Talent: De bank wil talent behouden en ook trouw zijn aan talent.
  • Groei: Net als leiden wil de bank groeien, ondersteund met strategie, tot niet alleen één van de grootste banken in Nederland op het gebied van cashmanagement, maar ook van de hele wereld.

Bank Mendes Gans (BMG) behoort tot de beste banken in Nederland?

Wat is uw mening? Behoort de Bank Mendes Gans (BMG) tot de beste banken in Nederland of juist niet? Hoe doet u zaken met deze bank? Heeft u beleggingen lopen bij de Bank Mendes Gans (BMG)?

Leave a Reply